E-handelsguide

Den svenska e-handeln växer så det knakar - med cirka femton procent per år faktiskt.

Det finns mycket att tänka på då du ska plocka, packa och skicka dina varor. Att ha en välorganiserad packstation bidrar till ett effektivare packarbete och spar tid. 

En kartong som är precis lagom stor samt uppfyller speditörernas krav kan sänka kostnader. Brevpack går in i brevinkastet, PostNord Varubrev får max vara 340x240x70mm.

Vikten på din försändelse är naturligtvis A och O - bubbelkuvert och slitstarka e-handelspåsar är snabbpackade och lätta. Zippåsar eller blixtlåspåsar är bra för att packa små detaljer tillsammans som pärlor eller skruvar etc.


Det finns även besparingar att göra när det gäller märkning så som etiketter, att köpa lite större volymer per inköpstillfälle lönar sig. Etiketter som förvaras mörkt och svalt i sin låda håller flera år.


Att välja en tejp som fäster bra och samtidigt inte är onödigt dyr är en annan potentiell kostnadssänkare. Vi tillhandahåller bra tejp i både PP (polypropylen) samt PVC.
PP-tejpen är billigare och tunnare men fungerar fint i de flesta fall. PVC-tejp är tjockare och segare och har en högre vidhäftningsförmåga.


Packtejp och e-handelspåsar kan även levereras med Ert egna tryck – detta ger en effektiv och prisvärd marknadsföring av Er verksamhet. Tänk på att många försändelser idag skickas till utlämningsställen där just Ditt varumärke exponeras för besökande som ska hämta ut varor.


Stötdämpning är ibland nödvändigt men detta är en väldigt skrymmande produktkategori. Det kan på sikt löna sig att investera i en maskin som blåser upp plastslang istället för att köpa stora balar av skum- och bubbelplast.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan